TVÅ GALNA IDIOTER!

Den 26 September 2009

Hejsan hoppsan!

Mormor har varit i Sverige i 2 veckor och idag ska hon åka hem :( (skulle önska att hon var här lite till).

Igår har det varit en fest hos en av mammas och mosters kompisar... de hade en dotter som hade gått i Maria elementar skola och som nu studerar till att bli veterinär.

I Fredas så har Jag och Sindra varit i affärer och tittat på saker och så kom vi till HM och såg värdens fulaste hattar och glasögon så vi tog på oss de och gjorde några foton:


Foto: Sindra! <3Sen har jag en liten fråga till er:
Vem tycker du ska vinna idol?bloglovin

ERIKSDALSBADET!

Den 18 September 2009

Efter den tråkiga skolan som vi slutade kl.13:30 gick: Jag, Sindra, Hanna, Oliver, Henning och Carl Fredrik till Eriksdalsbadet! Det var verkligen skitkul! Men hanna gick 15.00 och Oliver gick 16:00, resten gick 17:40. För det mesta körde vi kull men sen blev vi tillsagda och körde en annan lek... det var att åka den vitaruschelkana och kolla varandras fötter under hela åkets gång, sedan gjorde vi 1000 lekar till!

HAHAH! Henning köpte en hamburgare med pomfrit och cf, sindra och jag tog typ alla :D, och hans dricka, när jag köpte en kaka så tog alla också.... alla tog av varandra, medans vi tog "snygga" foton på oss själva!!

Det var så jävla roligt så vi sa att vi måste träffas igen men då gör vi något annat än att simma.

PUSS PÅ ER ALLA!! Jag hoppas att er dag har varit lika rolig som min!!

bloglovin

Heroes

Den 15 semptember 2009

Hej! idag har jag varit med Jessika och Lukas, det har varit jättekul xD

Nu tittar jag på Heroes (SOM ÄGER!!!)


Ska bara kolla klart på Heroes och så ska jag gå och lägga mig.
bloglovin

XD

Den 14 september 2009

Lukas lp. har slutat i vår klass fast han nyss börja.

Jag märkt att tvillingarna (Lukas och Jessika) åker samma linje som mig så vi åker tillsammans :D

Har varit på Bik Bok och köpt 2 Leggings:

 
Pris: 99 kr

+ på den andra fick jag inte fram någon bild men färgen är:


199 kr (bättre kvalite)

Sedan köpte jag två strumpbyxor ett par svarta och ett par gröna (30 kr st) men de köpte jag inte på Bik bok.

Ett rosa nagellack:

Pris: 25 krIdag när vi skulle ha Biologi så fick vi en svenska uppsatts och typ inte hade någon körsång för att få mer tid för att skriva, det var ju helt galet! men galnast var ju själva temat: Att skriva ett brev till Astrid Lindgren!
I vår svenska bok slog vi upp en sida i boken och där stod det ett brev som hon hade skrivit att det var typ skitbra att världen hade böcker, vad skulle vi göra utan de? och att böcker var det bästa världen har. Då skulle vi skriva i vårt brev vad vi tyckte om det hon skrev om böker är det bästa världen har eller om vi mer gillar tv (ASSÅ HELT SJUKT). Brevet skulle minst vara 2 sidor och högst 4 och skrivsti, asså det som jag hatar eller alla i klassen hatar. Jaja. det var lite om vår tråkiga uppsatts!


Inget mer att säga förutom att jag kanske inte kommer blogga på länge!

bloglovin

Friidrottsdag

Tisdagen Den 8 September 2009

Idag har det varit friidrottsdag!

Jag och Emma .s kom till Enskede Idrottsplats ganska tidigt så för att värma upp sprang vi 400 meter några gånger. Sen när alla hade kommit skulle vi börja, men först skulle vi springa 400 m 1 gång och jag och emma kunde knappt göra det men vi klarade oss xD. Sedan när vi skulle springa i skogen sprang vi 2 varv medans alla bara sprang 1 :) samma sak hände på när vi skulle gå runt hela Enskede Idrottsplats... vi gjorde allt mer än de andra så vi var jättetrötta men man vill ju ha de bästabetygen :).

 Min ben var helt förlamade efter allt och jag kunde typ gå :(.

bloglovin

RSS 2.0